Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Fáze 1: Roztříštit Evropu , Fáze 2:Odzbrojit Evropu

Brusel a jeho Evropská komise chce z občanů EU udělat poslušné ovce připravené na porážku.Zatím v tajnosti připravuje půdu pro tyto kroky.... Zatím jde vše podle plánu. Fázi 2 ještě můžeme zastavit.

Fáze1:  - Bod 1:

Pomocí velkého přílivu imigrantů rozvrátit evropské vztahy na úrovni států.Později destabilizovat jednotlivé vlády pomocí nedůvěry vlastních občanů.

Bod 1: Doporučené provedení:

Imigranti musí pocházet z kulturně odlišného prostředí čímž se značné ztíží začlenění mezi původní obyvatelstvo. Zajistit pocit méněcennosti u východních států.Od samého počátku nedělat ústupky místním občanům a tím zajistit stupající frustraci a následnou zoufalost Evropanů.Za každou cenu na svou stranu získat politické špičky(později budou použiti jako obětní beránci).  

Fáze1:  - Bod 2:

Masivní dezinformační kampaní oklamat původní obyvatele Evropy.Kolem problému vytvořit informační vakuum.

Bod 2: Doporučené provedení:

Informační média musí bezpodmínečně spolupracovat.Veškerá svobodná diskuse nebo video materiál musí být cenzurován.Je bezpodmínečně  nutné pokračovat v dezinformační kampani až do samého konce.V pozdější fází je žádoucí neskrývat že jsou fakta překrucována což by mělo vést k dalšímu stupňování frustrace Evropanů.

 

Fáze2:  - Bod 1:

Odzbrojit Evropany - dlouhé zbraně

Bod 1: Doporučené provedení:

Pomocí amnestie na nelegální zbraně donutit občany tyto zaregistrovat nebo odevzdat.Média musí postupovat opačným způsobem než ve fázi 1.Neinfomovanost občanů je v tomto případě na prvním místě.Později maximálně využít dezinformační kampaň a zdiskreditovat držitele těchto zbraní.

Využít jakoukoliv situaci nebo záminku pro odzbrojení původních obyvatel Evropy .Je žádoucí toto dělat salámovou metodou tedy postupně ukrajovat práva pro držení těchto zbraní.Protože v mnohých státech je dáno právo držet zbraň ústavou je bezpodmínečně nutné vyvolat strach u původního obyvatelstva ato jakýmikoliv prostředky

Fáze2:  - Bod 2:

Zcela odzbrojit Evropskou populaci

Bod 2: Doporučené provedení:

Pomocí zfalšovaných statistik  vnutit obyvatelstvu myšlenku že tento postup zaručuje větší bezpečí.Potlačit jakékoliv pokusy o občanskou neposlušnost.Myslivcům ,budou jejich zbraně zkonfiskovány až v posledním sledu a to vzhledem k tradicím a zvykům jednotlivých národů.Kuše luky a jiné mechanické zbraně označit za zákeřné a přesunout do kategorie zakázané.Předovky a jednoranné pistole přesunout do kategorie zbraň na povolení .Výrazně omezit vydávání těchto povolení.

 

No a teď si říkáte co je to tu za blábol.Po pravdě řečeno to že je tu válka zaznělo už několikrát.Mě napadlo pokud ano jak by asi vypadal plán této války proti původním Evropanům.Tak jsem zasedl a zformuloval to co se momentálně děje.

K fázi 1 asi není co dodat ta už je realizována a to velice úspěšně.

Ale fáze 2  startuje teď a o té lidi nemají ani tušení.Takže ano není to lež ! Fáze2-bod1 je realita.Co se týká fáze2-bodu2 zde jsem si zahrál na věštce a trochu předpovídal.Ale tak či tak až to přijde určitě nebudu daleko od pravdy.

 

Přestože všechny teroristické útoky jsou výhradně páchány automatickými zbraněmi  tedy těmi co jsou už dávno zakázané a nikdo si je nemůže jen tak kopit.Tak Evropská komise zakáže(zabaví) zbraně poloautomatické které následně vezme nám bezúhonným občanům. Proč? Protože o tom že je máme koupené existuje záznam zbraně jsou registrovány atd. Jinak řečeno terorista si opět zbraň koupí protože on jí prostě nekupuje v obchodě ale od pašeráka hezky neregistrovanou a schopnou střílet dávkou(tedy hodně nebezpečná zbraň).A nám se legálně získané zbraně seberou  protože je to prostě daleko jednodušší chápete to?

To co se teď děje v Evropě jí šílené.Je zde doporučení nechodit na místa kde je hodně lidí,máte si všímat  podezřelých předmětů atd.Prostě k nám dorazil terorismus se vší parádou.

Je ale znám stát kde je terorismus na denním pořádku už několik desetiletí a kde sním mají obrovské zkušenosti.Je to Izrael který má nejlepší informační službu,jedno z nejpropracovanějších bojových umění a výbornou strategii v ozbrojených složkách. Proč? Protože Izrael čelí těmto hrozbám opravdu hrozně dlouho tak i opatření proti terorismu má nejlepší na světě.A víte co? Oni dělají pravý opak.Oni umožní svým slušným občanům ozbrojit se.A nejen to oni nabádají ke každodennímu nošení zbraně při sobě.Protože vědí že ozbrojený/svědomitý občan může zabránit teroristickému útoku  už v zárodku.Rozhodnutí nechám na vás.Některý z těchto subjektů se chová jako stádo tupých volů.Protože Evropská komise říká odzbrojte slušné občany a Izrael říká dejte slušným občanům zbraň.Přitom oba řeší ten stejný problém a tím je terorismus.

 

Víte do teď jsem si říkal že je hrozné co se v dnešním světě děje.Terorismus a stoupající kriminalita nemůže nikoho nechat chladným.Dělal jsem vše pro to abych v krajním případě dokázal uchránit svojí rodinu(bezpečnostní dveře,pes atd).A v neposlední řadě zbraň.Poctivé hodiny na střelnici abych se svou zbraní neublížil nevinné osobě.Tisíce vystřelených nábojů které mi dávali jistotu že jsem schopen svou rodinu ubránit.Toto všechno mi chce Brusel vzít a já se s tím nechci smířit...  

 

Proč o tom vůbec píšu.Je mi jasné že zbrojní průkaz nemá každý a až dojde k zabavování zbraní a možné demonstraci měli by přijít o lidé co průkaz nemají.Proč?  Protože se budou zabavovat zbraně slušným občanům těm občanům co vám mohou někdy zachránit život.Zde se jedná o útok na základní lidská práva.

Mimochodem stále více kolem sebe slyším jak si někdo plánuje koupit zbraň.Samozřejmě nejdříve udělat zbrojní průkaz.A to v reakci na současnou situaci.No ano zbrojní průkaz mít můžete ale zbraň už si časem už koupit nebudete moci.

Víte Brusel nechce mít ozbrojené občany on potřebuje ovce na porážku a jak řekl Benjamin Franklin.

 

Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.

 

PS:pokud by tento blog četl nějaký politik,sluníčkář nebo někdo další s poruchou uvažování uvedu příklad který bude pochopitelný i pro tyto lidi.

Představte si že sršni v Evropě ročně zabijí 100 lidí.Evropská komise moudře reaguje a nechává vypálit všechny včelí úly.

Chápete to sršni jsou ta zlá strana.Naopak včely jsou ta hodná navíc jsou i užitečné.Ale Brusel vyhubí včely..

více o zákazu braní

http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/75-dulezite/2224-otevreny-dopis-strelcum-a-majitelum-zbrani

Autor: Petr Skřivan | pondělí 23.11.2015 8:34 | karma článku: 33,04 | přečteno: 1112x
  • Další články autora

Petr Skřivan

Greendeal: umělá inteligence

Tato země produkuje 2% skleníkových plynů. Takže kdyby se Británie v tomto okamžiku potopila, nemělo by to na klima žádný vliv. O budoucnosti planety budou rozhodovat chudí lidé v Asii a Latinské Americe.

8.3.2023 v 8:07 | Karma: 20,11 | Přečteno: 515x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Budeme potřebovat dva svetry a petrolejku

Svetr .. mnoho povyku pro nic. Někteří lidé se předhánějí v ochotě a počtu svetrů navlečených na jednu osobu. Jenže tuto zimu se nebude hrát o teplotu v obýváku. Sázky mohou být daleko vyšší

8.9.2022 v 8:03 | Karma: 27,20 | Přečteno: 584x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Polopravdy a manipulace ohledně zbraní

Potřebujete loajálního odborníka pro štvavou kampaň, potřebujete házet špínu na určitou skupinu lidí. Je zde menší háček, skuteční odborníci stojí na opačné straně barikády. Zapomenete na odborníka a seženete "správného" autora.

31.10.2019 v 9:55 | Karma: 41,79 | Přečteno: 4812x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Bránit sebe nebo rodinu se důrazně nedoporučuje

Aktivisté a politici se nám snaží vnutit představu, že bránit se útočníkům je naprostý nesmysl. Spolupracujte s pachatelem a hlavně se nepokoušejte bránit. Dejte jim auto, majetek, zavřete oči a přeneste se na vysněné místo.

24.1.2019 v 8:39 | Karma: 44,00 | Přečteno: 5627x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Státy EU se musí vzdát své suverenity !!

Státy EU musí převést některé své pravomoci do Bruselu. To o čem se pouze spekulovalo je nyní oficiální. Merkelová má jediný recept na záchranu EU, členské státy nemohou rozhodovat o svém osudu. Suverenita států musí být osekána.

5.12.2018 v 9:18 | Karma: 43,13 | Přečteno: 2683x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik