Imigranti...Neziskovky a sluníčka neměli pravdu

8. 01. 2016 10:01:07
Asi každý vzdělaný občan pocítil tu neuvěřitelnou jednostrannou a lživou kampaň ohledně imigrantů.Zvláště pak neziskovky a různí ochránci lidských práv zabředli do úplné žumpy.

V dnešních dnech a ve světle toho co se kolem nás děje musí každý jehož IQ se nepohybuje pod hranicí debility uznat,že pravdu měli obyčejní lidé.Ti lidé jenž jsou označováni jako fašisté,xenofobové a rasisité.Je mi jasné, že i dnes se najdou tací co budou tvrdit, vše je v pořádku a imigranti nepředstavují problém.A jako bonus budou v továrnách u strojů vydělávat na náš důchod.Milí přátelé, pokud ani v této době nechápete,že je to více než utopie není vám pomoci.Ale budiž můžeme předhodit pár událostí ze světa které tvrdí, že imigrace je obrovský a nezvladatelný problém.

Slovensko:Nepřijme žádného uprchlíka ani dle kvót ani dobrovolně.Bude pomáhat tam kde je to skutečně potřeba ... http://zpravy.idnes.cz/slovenska-vlada-neda-zadne-peniz-na-reseni-migracni-krize-pzt-/zahranicni.aspx?c=A160107_152021_zahranicni_jkk

Polsko: Kaczynski jasně deklaroval že nenechá zničit národní tradice a v žádném případě nedá v sázku životy Poláků.Jen protože má někdo pocit že multikulti funguje.

Norsko:Výrazně zpřísní azylové zákony.http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/uprchlici-si-nesmi-vybirat-zemi-vratime-je-eu-hlasi-norsko_367725.html

Dánsko:Kontroly a ještě tvrdší azylové řízení http://zahranicni.ihned.cz/evropa-slovensko/c1-65052580-dansko-pokracuje-v-tvrdych-azylovych-opatrenich-zavedlo-docasne-kontroly-na-hranicich-s-nemeckem

Švédsko: Tady už je asi pozdě dělat cokoliv.Zdrojovat nebudu a asi ani nemusím

Německo:Už i ta nesvéprávná paní pochopila že vede svou zemi do záhuby a otočila jak korouhvička.http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/merkelova-otaci-nemecko-chce-vyrazne-snizit-pocet-bezencu_367919.html

Toto vše je reakce na nárůst problémů s imigranty.Na jejich absolutní pohrdání našimi hodnotami atd.Nejhorší na tom je,že se k nám k občanům dostane tak desetina pravdy o tom co tito lidé provádějí.Zbytek bude ututlán a zamlčen.Takže pokud chcete mít pravdivý obraz toho co se momentálně děje vezměte všechny informace a dejte krát deset.

Takže sluníčka.Všechny státy se chovají jako by je stahovala bažina.Chytají se stébla a to jen díky imigrantům.Asi se shodneme na tom, že imigranti nic dobrého nepřináší.Tak a teď bych já a dalších 80% obyvatel (dle vás 80% fašistů a rasistů) chtěl slyšet omluvu.Víte něco jako ... já jako vědec jsem podepsal petici proti xenofobním náladám.A proč ne? Jsem vzdělaný člověk a ta lůza přeci nemohla mít pravdu.Teď jasně vidím, že ta lůza má daleko větší přehled než já a mých 300 kolegů.Nebo omluva a následná rezignace většiny zpravodajců.Co vítači z neziskovek už jich nejsou plné diskuse s tím že mi nic nechápeme.Teď jsou zalezlí a nic omluva nikde.Co ty fotky kde pár (zřejmě pacientů) drží transparenty s nápisem vítáme.Udělají fotku s transparentem omlouváme se? ..asi těžko.Co Hate free ? Chcete mi snad někdo tvrdit,že tato černá díra na peníze dostává stále dotace.Mimochodem reklama hate free v televizi a v rádiu byla určitě velice levná záležitost.A určitě byla placená z vlastních zdrojů.Tedy z peněz daňového poplatníka.

Média tvrdě cenzurovala,překrucovala a agitovala.Jak mám těmto lidem nadále věřit? Radiožurnál nebo ČT to už nebyla ani propaganda,ale krystalicky čistá novinářská žumpa.Vzpomínáte jak se v prvních měsících mluvilo o těchto lidech výhradně jako o uprchlících? I když tam bylo jen 10% lidí prchajících před válkou.A tito lidé mají dál podávat věrohodné zpravodajství.To čekají že budeme věřit někomu kdo nám bezostyšně lhal do očí? Jednu radu pro média mám.Projděte archivy a smažte ty vaše lživé články.Pak je projděte ještě jednou a smažte tu propagandu která okolo migrantů vznikla.

Jaká teď bude reakce těch co ze začátku vítali a teď se ukazuje že ty byla obrovská chyba.Prostě jen omlouváme se.. bylo to myšleno dobře...chybovat je lidské? Ale tady se nebavíme o chybě typu zapomněl jsem doma klíče.Tato chyba mohla/může zcela převrátit život v Evropě.Jen proto,že někdo myslel že by to mohlo fungovat.

Nejsem žádný rasista nemám problém s cizinci.Vietnamci a jejich obchůdky které jsou otevřené prakticky non-stop.Co bych si bez nich počal.Vietnamské děti jsou většinou premianty ve školách, protože si váží nabídnuté šance.Ukrajinci co za mrzký peníz dělají práce jenž jsou pro většinu národa nedůstojné.Tito lidé dostali šanci na lepší život(stejně jako ČS imigranti v Německu)tak se této šance drží a poctivě pracují.Nevynucují si více práv na úkor majority a hlavně:mají náboženství které neučí,že za vraždu nevěřícího půjdou rovnou do nebe...........

Autor: Petr Skřivan | pátek 8.1.2016 10:01 | karma článku: 39.70 | přečteno: 1684x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.69 | Přečteno: 590 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 302 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse
Počet článků 29 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2797

Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...