Měsíční souhrn obohacení - SPOLU TO ZVLÁDNEME

25. 07. 2016 13:05:54
Německo a Francie jsou opět ve válce z terorismem.Tedy vlastně nejsou.Protože většinu útoků nemají na svědomí teroristé,ale nemocní jedinci,kteří nemají s islámem nic společného..

Ve Francii terorista úmyslně vjel do davu lidí.Zabil 80 lidí včetně dětí.Média nás informují o tom,že to s islámem nemá nic společného,protože prý jedl vepřové atd.Ještě více nás má uklidnit i to,že útočník při svém počínání zabil i spoustu muslimů.Takže pohoda.

Německo útok ve vlaku.Člověk který se vydával za 17 letého Afghánce.Proboha na té fotce vypadá tak na 27 let,navíc to byl asi Pakistánec.Přesto nebyl problém obelhat úřady a dostat veškerý komfort který mu náleží.Odvděčil se po svém.V jinak precizním Německu se pohybují statisíce lidí bez dokladů a jen dobré slovo stačilo aby je společnost vzala pod svá křídla.Ovšem policie,která toto individuum zastřelila se dočkala vyšetřování zda to bylo nutné....takový hodný hoch.

Francie,útočník Marockého původu pobodal matku a její dvě dcery.První zprávy uvádějí že důvodem útoku bylo sporé oblečení dotyčných dívek a ženy.Tento případ krásně vyšuměl do ztracena.Ale proč by tu chtěl někdo něco tutlat?

V Německu střelba do lidí, 9 mrtvých.Opět útočil vyšinutý jedinec co byl nemocný.U nás jdou zprávy o tom,že čin nemá nic společného s islámem.Na CNN však dostala prostor i svědkyně která tvrdí,že útočník volal Allahu Akbar zdroj zde: http://edition.cnn.com/2016/07/22/europe/germany-munich-shooting/ Jo abych nezapomněl,za tento útok může hlavně Breivik,který tohoto nadějného chlapce svedl z cesty míru a lásky.Velice úsměvná reakce od Německý politiků.Protože k útoku byla použita NELEGÁLNÍ zbraň s vybroušeným číslem,musíme zpřísnit zákony o držení LEGÁLNÍCH zbraní.

Německo,útok mačetou od Syrského uprchlíka.Tedy dle mého názoru se člověk jenž uprchl z válečného pekla nechová takovým způsobem.Každopádně o nic nejde,jednal sám nebyl zabalen ve vlajce IS takže opět pohoda.

Německo,Syřan jenž měl zamítnutou žádost o azyl napěchoval batoh výbušninou a pokusil se dostat hudební festival.K velkému štěstí ho ochranka nepustila dál a tak bombu odpálil před budovou.Na ČT24 jsem ze dozvěděl,že se ještě neví zda ty byl teroristický čin nebo způsob sebevraždy.Víte já zažil komunismus a vím jak se zpráva překrucuje aby vyhovovala,ale toto je už prostě moc.I retardovaný člověk musí rozeznat očividnou lež.

Jen se divím proč to Němci jako občané snášejí.Stále nechápu proč nejsou demonstrace a jiné prostředky jenž donutí vládu aby začala naslouchat svým obyvatelům.Na druhou stranu mě napadá,že Německo už v takové situaci bylo.Měli oblíbeného kancléře,který je vedl do pekla a oni ho slepě následovali až do hořkého konce.

Jinak suma sumárum se vlastně nic špatného neděje.Multikulturalismus funguje přesně tak jak má.Dle zpráv se totiž výhradně vždy jedná o útok pomateného jednotlivce a s islámem to nemá nic společného.Zde jsme svědky neuvěřitelného řetězce náhod který se statisticky už nemůže opakovat.Takže jakmile tato vlna násilí pomine,musíme se omluvit panu ministru Jiřímu Dienstbierovi.Jako jediný prozřel a zatímco Češi,národ zaprděných xenofobů v migratntech viděl nebezpečí,on jasně rozpoznal jejich potenciál.Budeme litovat,že jsme na jeho radu nevzali těchto obohacovačů statisíce.Nebo litovat nemusíme.Frontex vozí denně tísíce migrantů z Afriky,tak ti budou naši.Těšíme se na záplavu Afrických doktorů a inženýrů,kteří se nemohou dočkat až dostanou práci,byt,auto,zdravotní pojištění a pěknou českou ženskou.Jinak Frontex loví migranty už u pobřeží Libye,takže zde se rozhodně nejedná o záchranu,ale čistě o převoz.Jdete si zaplavat na madračku a už vás loví Frontex.Marně vysvětlujete,že se chcete jen osvěžit v moři.Byl jste více než 30m od břehu jste uprchlík a hotovo.

Autor: Petr Skřivan | pondělí 25.7.2016 13:05 | karma článku: 38.97 | přečteno: 1610x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.71 | Přečteno: 171 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.72 | Přečteno: 202 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.65 | Přečteno: 607 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 528 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 29 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2797

Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...