Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hysterie okolo zbraní

Chovancův návrh strhl doslova hysterii kolem držitelů zbrojního průkazu.Je to banda pistolníků,jednou se někdo z nich opije a zastřelí nevinné dítě. Plus přidám zásadní informace o kterých se veřejně nepíše.

Pro všechny fanoušky EK která se nám snaží zakázat zbraně mám informace které je nepotěší,ale ty si nechám až na konec. 

Malá,ale o to hlasitější skupina lidí se dožaduje omezení našich práv.Argumenty které mají podpořit tvrzení těchto lidí se různí.Nejčastěji se snaží vyvolat představu že v Čechách bude mít zbraň každý.Samozřejmě se jedná lež,podmínky pro získání ZP zůstanou stejné,tedy stále bude odcházet skoro polovina neúspěšných kteří neprošli zkouškou.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1704640-strach-z-uprchliku-plni-strelnice-prudce-roste-pocet-lidi-kteri-chteji-zbran

To je obrovské číslo které jasně dokazuje, že ZP opravdu nedostane každý.Pokud započítáme osoby jenž o ZP ani žádat nemohou,například ze zdravotních důvodů, nebo častěji jejich snahu boří záznam v trestním rejstříku.Zjistíme poměrně jasnou informaci,zbraň ROZHODNĚ nebude mít každý.A nezapomeňme na jeden podstatný fakt,už teď jsou veškeré kurzy pro získání ZP nadlouho plné.Stručně řečeno žádná směrnice lavinu nestrhne,ta už se totiž strhla dávno !!! 

To co Předkládá Chovanec ani trochu nerozšiřuje pravomoc držitele ZP.Vše jakoby nové už zaručuje zákon starý.Takže pokud bude terorista střílet na vánočním trhu do lidí,už teď mám právo ho zastřelit.Podtrženo sečteno tato novinka nedává žádná práva které už běžný držitel ZP momentálně nemá.Proč tedy tento návrh vznikl? Protože po teroristických útocích ve Francii se EK rozhodla sladit postupy při znehodnocování zbraní.Což bylo dáno tím,že například na Slovensku se takto znehodnocená zbraň dala poměrně snadno uvést do střelby-schopného stavu.Nutno podotknout,že s tímto krokem EK jsem souhlasil a dával smysl.Ale EK samozřejmě chtěla utáhnout šrouby ještě více.Nakonec se ze směrnice stal obludný paskvil který například požadoval ZP na airsoftové zbraně(tedy hračky).A nejen to,například muzea by musela zlikvidovat své sbírky zbraní atd.Proti tomuto nesmyslu se zvedla poměrně velká nevole protože ve výsledku by to znamenalo odzbrojení všech občanů EU.Velice tvrdě vystupovala i ČR,dokonce tak tvrdě,že k nám byl vyslán zástupce EK aby naše politiky přesvědčil. Zde se stalo něco co na naší politické scéně nemá obdoby,napříč celým politickým spektrem panovala shoda,že nová směrnice je absolutní nesmysl.Poté začalo vyjednávání o konečné podobě směrnice.Musím uznat ,že byla odvedena dobrá práce a většina nesmyslů byla vypuštěna.Ale směrnice dále obsahuje spoustu absurdit proti kterým vystupují nejen občané,ale i politici(opět vzácná shoda).Jenže teď už je v podstatě hotovo,směrnice bude zavedena a členské státy ji budou muset uvést v praxi.Co teď? Občané/voliči jsou ostře proti,politici jsou proti a EU nám to prostě vnutí? Co z toho udělat národní zájem, nebo zakotvit do ústavy,to nám zajistí lepší vyjednávací pozici.To je oč tu kráčí...

Jinak co se týká slavné EK a její odzbrojovací směrnice.Použiji přirovnání,představte si že u nás v Čechách je komise jenž chce omezit chov bojových psů.Komise samozřejmě nemůže mít potřebné znalosti,tyto znalosti poskytne expert.Tedy člověk jenž zásadně ovlivní rozhodnutí komise.Expert je známí bojovník jenž tvrdě lobuje za zákaz prodeje těchto psů.Už jen to,že komise vybrala tohoto "experta" dává jasný signál jakého výsledku chce komise dosáhnout.Později se zjistí,že onen expert má ilegální chovnou stanici těchto psů,a ty následně dále prodává na černém trhu.Tedy jedná se o zločince,který by ze zákazu výrazně profitoval.Expert je zatčen a komise je zdiskreditována.Tak přesně toto se stalo EK která chce odzbrojit občany.Expert Jean-Luc Stassen jenž radil EK v otázkách odzbrojení občanů EU byl zatčen a obviněn ze zpronevěry.Známý obhájce největších omezení co se týká držení zbraní totiž dozoroval proces ničení zbraní.Ale pan "expert" ty lepší kusy prostě ukradl,vykázal jako zničené a následně je zpeněžil na černém trhu.EK samozřejmě bez jakékoliv sebereflexe nadále prosazuje odzbrojení občanů.

http://firearms-united.com/2016/11/02/un-eu-firearms-expert-suspected-distribution-illegal-firearms/      

V listopadu se v Evropském parlamentu(v Bruselu) konala konference ohledné nové směrnice EK která má za úkol odzbrojit občany EU.Tuto akci organizovala Firearms United,takže se všeobecné očekával odpor vůči nové směrnici.Zástupci zemí(Česko,Švédsko,Finsko,Polsko,Německo,atd) se pomocí argumentů snažili přesvědčit Alaina Alexise,samozřejmě marně.Například zástupce Finska jasně deklaroval,že směrnice poškodí připravenost tamních záloh které jsou pro zemi klíčové.Poté přišel k řečnickému pultu poslanec Švýcarského parlamentu Jean-luc Addor a nekompromisně oznámil,že Švýcaři si na zbraně sáhnout nedají.Pokud by směrnice prošla bude vyvoláno referendum o setrvání Švýcarska v schengenském prostoru.

https://www.gunsweek.com/it/attualita/news/firearms-united-la-conferenza-malta

Spousta lidí přichází s názorem "co blázníte,vždyť vám jen chtějí omezit zásobníky na 10 nábojů " Přesně tak se chová žába v hrnci,co bych se vzrušovala,vždyť tu vodu ohřejí jen o pár stupňů.Klasická salámová metoda.

Musíte si uvědomit jedinou pravdu,vše co komise dělá dopadne jen na nás slušné občany.Terorista si nedělá ZP, ani si nekupuje zbraň v obchodě,tohoto faktu si je EK samozřejmě moc dobře vědoma.Oni to nedělají jako protiopatření terorismu, oni to dělají protože se ozbrojeného občana bojí.

Nápad odzbrojit občany mělo v minulosti několik velikánů své doby.Každý z nás se může rozhodnout ke kterému názoru se přiklání.

Jeden člověk s puškou je schopen kontrolovat sto neozbrojených. Provádějte plošné prohlídky a za nalezené zbraně popravujte........V.I.Lenin

Největší chyba, kterou bychom mohli učinit je dovolit podřízeným rasám držet zbraně. Historie ukazuje,že všichni dobyvatelé, kteří dovolili podřízeným rasám držet zbraně, si tím připravili vlastní pád.......Adolf Hitler

Veškerá politická moc pochází z hlavně pušky.Veškerými zbraněmi musí vládnout komunistická strana, aby takto žádné zbraně nemohly nikdy být použity k vládnutí straně....Mao C Tung

Když mě někdo napadne, aby mě zabil, budu se bránit, a nebude-li jiné pomoci, zabiju násilníka; když už jeden ze dvou má být zabit, ať je zabit ten, kdo má špatný úmysl. T.G.Masaryk (vlastnil a nosil zbraň)

PS:začíná být i aktuální téma "můj dům můj hrad" tedy absolutní nedotknutelnost obydlí.Víte,že si někdo dal tu práci a připravil novelu(2015).Bohužel ze 133 přítomných hlasovalo pro jen 18.Prý od čeho máme policii,více zde:

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=471059 

 

 

 

 

Autor: Petr Skřivan | úterý 7.2.2017 9:18 | karma článku: 43,90 | přečteno: 8895x
  • Další články autora

Petr Skřivan

Greendeal: umělá inteligence

Tato země produkuje 2% skleníkových plynů. Takže kdyby se Británie v tomto okamžiku potopila, nemělo by to na klima žádný vliv. O budoucnosti planety budou rozhodovat chudí lidé v Asii a Latinské Americe.

8.3.2023 v 8:07 | Karma: 20,11 | Přečteno: 515x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Budeme potřebovat dva svetry a petrolejku

Svetr .. mnoho povyku pro nic. Někteří lidé se předhánějí v ochotě a počtu svetrů navlečených na jednu osobu. Jenže tuto zimu se nebude hrát o teplotu v obýváku. Sázky mohou být daleko vyšší

8.9.2022 v 8:03 | Karma: 27,20 | Přečteno: 583x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Polopravdy a manipulace ohledně zbraní

Potřebujete loajálního odborníka pro štvavou kampaň, potřebujete házet špínu na určitou skupinu lidí. Je zde menší háček, skuteční odborníci stojí na opačné straně barikády. Zapomenete na odborníka a seženete "správného" autora.

31.10.2019 v 9:55 | Karma: 41,79 | Přečteno: 4812x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Bránit sebe nebo rodinu se důrazně nedoporučuje

Aktivisté a politici se nám snaží vnutit představu, že bránit se útočníkům je naprostý nesmysl. Spolupracujte s pachatelem a hlavně se nepokoušejte bránit. Dejte jim auto, majetek, zavřete oči a přeneste se na vysněné místo.

24.1.2019 v 8:39 | Karma: 44,00 | Přečteno: 5627x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Státy EU se musí vzdát své suverenity !!

Státy EU musí převést některé své pravomoci do Bruselu. To o čem se pouze spekulovalo je nyní oficiální. Merkelová má jediný recept na záchranu EU, členské státy nemohou rozhodovat o svém osudu. Suverenita států musí být osekána.

5.12.2018 v 9:18 | Karma: 43,13 | Přečteno: 2682x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Newspeak: "Uprchlíci" - "neziskovka zachránila"

Neziskovka na smluveném místě převzala 19 uprchlíků a 81 nelegálních migrantů. EU nenazývá věci pravým jménem, ale používá newspeak. Média používají slova jako uprchlík/záchrana v případech kdy se o žádné uprchlíky nejedná.

7.8.2018 v 8:58 | Karma: 44,31 | Přečteno: 3544x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Prezident Vs veřejnoprávní média

Naše veřejnoprávní média jsou tendenční, to už nějakou dobu tvrdím. Každý kdo viděl volební studio k příležitosti prezidentských voleb v USA musí o objektivitě ČT zapochybovat.

4.4.2018 v 9:26 | Karma: 37,51 | Přečteno: 1620x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Svět beze zbraní

V USA protestovali desetitisíce lidí za přísnější kontrolu zbraní. Na pódiu se objevila i devítiletá protestující holčička se "svým" projevem.

25.3.2018 v 18:24 | Karma: 34,25 | Přečteno: 1037x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Zbraně NE - s pozdravem váš senát

Senát zamítl novelu ústavního zákona o bezpečnosti. Senát se postavil na stranu EU, potažmo na stranu Evropské komise která prosadila nesmyslnou směrnici. Zmíněná novela byla přímou reakcí na směrnici EK a měla střelcům pomoci.

7.12.2017 v 9:41 | Karma: 35,03 | Přečteno: 1123x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Skřivan

Pryč z EU ! - nebo ne ?

Diskuse na téma zda opustit EU jsou stále intenzivnější. Oba tábory předkládají argumenty a přesvědčují o své pravdě ostatní. Jisté je jediné, nějaké řešení přijít musí.

19.10.2017 v 9:49 | Karma: 25,67 | Přečteno: 893x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Skřivan

Přestaňte z Čechů dělat xenofoby !!!

V Česku žije 500 000 cizinců, Češi opravdu nejsou xenofobní rasisté. Před migrační krizí nikdo nevolal po nepřijímaní Vietnamců nebo Ukrajinců. Češi se o tu pověstnou plotnu nemusí spálit, stačí se rozhlédnout po státech kolem.

16.10.2017 v 9:41 | Karma: 40,04 | Přečteno: 2534x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Skřivan

Střelba v USA - musíme omezit zbraně !!

Sluníčka se radují. Masakr v USA je výborná záminka pro odzbrojení obyvatel v České Republice. Lžou, srovnávají nesrovnatelné, jen aby mohli zakazovat a omezovat.

4.10.2017 v 14:18 | Karma: 42,81 | Přečteno: 3751x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Skřivan

Podepsal jsem - stal jsem se realistou

Nejsem profesionální politik, nikdy jsem členem žádné strany nebyl. Nepřelétám dle momentální nálady voličů, a nehledám stranu která má nejvyšší šance vládnout. Živím se rukama(programátor/vývojář), nebudu ze členství profitovat.

15.9.2017 v 8:42 | Karma: 30,26 | Přečteno: 1092x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Skřivan

Soros - neziskovky - migrace

Položím jen dvě velice jednoduché otázky. Pokud mi nějaký zastánce migrace dokáže tyto otázky uspokojivě zodpovědět, tak uvěřím, že migrace není uměle vyvolaný proces. Proces jenž má oslabit Evropu.

25.7.2017 v 9:21 | Karma: 41,77 | Přečteno: 3303x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Jen hlupák se raduje z vítězství Macrona

Ano, titulek je trochu přehnaný, ale pokusím se to vysvětlit. Na volby ve Francii se musíte podívat nezaujatě. Nemusíte být zrovna génius, stačí jen zapojit rozum a zjistíte, že výhra Macrona rozhodně nic dobrého nepřinese.

9.5.2017 v 9:54 | Karma: 46,59 | Přečteno: 7723x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Sýrie - publikované polopravdy a dezinformace

Rozhodl jsem se trochu pomoci ministerstvu pravdy.Neúplné informace o Aleppu mohou některé slaboduché jedince uvést v omyl.A tak v rámci boje s propagandou jsem připravil souhrn neznámějších mystifikací.

4.1.2017 v 9:07 | Karma: 40,18 | Přečteno: 2626x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Teroristický útok EU jde poslušně na porážku

Dostalo se nám dalšího obohacení.A není daleko doba kdy budeme dětem vyprávět jak se o vánocích zdobil stromeček.Lidé se beze strachu procházeli po vánočních trzích se spoustou ozdob a pochutin....Vánoční nálada mi bude chybět

20.12.2016 v 8:24 | Karma: 43,77 | Přečteno: 2509x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Lež = Facebook ,prohrané volby jsou chybou sítě.

Informační média nemohou najít viníka jenž zapříčinil totální úpadek tradičního zpravodajství.Stále nechápu proč jejich důvěryhodnost tak strmě klesá.Média jsou v křeči a zoufale potřebují obětního beránka.

28.11.2016 v 9:11 | Karma: 27,23 | Přečteno: 599x | Diskuse| Občanské aktivity

Petr Skřivan

Měsíční souhrn obohacení - SPOLU TO ZVLÁDNEME

Německo a Francie jsou opět ve válce z terorismem.Tedy vlastně nejsou.Protože většinu útoků nemají na svědomí teroristé,ale nemocní jedinci,kteří nemají s islámem nic společného..

25.7.2016 v 13:05 | Karma: 39,02 | Přečteno: 1610x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Brexit - jen negativa.Svalování viny a žádný náznak změny EU k lepšímu.

Brexit je rána pro EU.To už není vztyčený prst,ale rána na solar EU. Bylo jasné,že uslyšíme jen samá negativa.Bylo jasné,že se budou hledat kličky jak brexit nedopustit.Na druhou stranu příjemně překvapil Václav Moravec.

27.6.2016 v 10:08 | Karma: 36,56 | Přečteno: 1312x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik