Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K bodu 1 - Mohamed byl dle dnešních měřítek naprosto jednoznačně teroristou a byl zločincem i dle tehdejších měřítek. Ideologie, kterou stvořil, odráží jeho život - tedy se jedná o zločineckou ideologii, která je zahalena do hávu náboženství. Tohle je nutné všem pomatencům stále ukazovat, ale také samotným muslimům - že slouží Satanovi, který se vydává za Boha.

6 0
možnosti

sepsal jste to přesně ... R^ jen s těma 20ti % jste to trochu přepísknul ... opravdovejch uprchlíků z míst kde se skutečně bojuje není podle mně v tej mase muslimů co se valí na evropu více než 2-5 % ...

2 0
možnosti
Foto

Islám je v české televizi s terorismem spojován už dávno. Autor si poprvé zapnul televizi?

1 13
možnosti

Ano radikální islám ten ano.Já tu mluvím o islámu jako takovém.Ale pokud jste to nepochopila doteď,nebude snadné to dohnat.

14 1
možnosti
Foto

Křesťany ano, muslimy ne to je můj názor na přijímání utečenců!!

5 0
možnosti

J56i74ř32í 47J40o37n78á96š

25. 3. 2016 11:28

Pane autore,dobrý,a ve většině souhlas,ale jakmile sem ti "odsouhlasení" utečenci před válkou dostanou,najednou zjistí,že není vše tak,jak jim bylo nabulíkováno.A začnou být nespokojení,budou se radikalizovat...a co bude pak? Bůůůůůůům!!!Takže žádný muslim by neměl u nás dostat azyl.Není to jistota,ale jak je sem vpustíme,už to nikdo neuhlídá.[>-]

17 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, jen jednu záležitost bych rád komentoval.

Vámi neoblíbená skupina tvrdí:

nespojujte si terorismus s uprchlickou vlnou

a vy to kritizujete. Jenže oni mají nechtěnou pravdu. Atentát v Bruselu mohou mít na svědomí běženci, ale já bych z toho nic nedovozoval. A určitě nespojuji terorismus s uprchlickou vlnou, protože terorismus je všudypřítomný a silně spojený s islámem, zejména jeho ortodoxními formami. Současné vlny uprchlíků terorismus samozřejmě využívá, ale to neznamená, že bez této vlny by terorismu nebylo. BYLO!!

Vyšší koncentrace muslimů jen zvyšuje pravděpodobnost přítomnosti teroristů a terorismu, ale není jejím absolutním a bezvýhradným nositelem.

Uprchlická tsunami proto má souvztažnost s terorismem, ale ten čekejme i tam, kam tato vlna nedosahuje.

1 4
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik