Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja primo miluji takove to titulky. Ona je jen jedna jedina evropska komise a ta je zodpovedna za vsechno.

Pachne mi to na hony neznalosti.

0 0
možnosti

Naopak pokud si přečtete mé předešlé blogy zjistíte,že práci komise bedlivě sleduji.Můžu vás zahltit nesmyslnými návrhy jenž tato komise zplodila,nicméně to si většina lidí už dávno přečetla.Takže neznalost bych hledal spíše u vás.

Zkuste i alternativní zpravodajství kde nejsou jasně dány proevropské šablony..

0 0
možnosti

Že jde o satiru jste měl napsat do titulku článku, a pak pro jistotu ještě několikrát v textu. Spousta lidí to nepochopí, poslední větu buď přehlédne, nebo ignoruje (v duchu myšlenky: pravda to sice není, ale mohla by být), a za pár dní se to objeví na sociálních sítích a na několika proruských a konspiračních webech, bude to mít miliony sdílení, získá miliony lajků.. Se satirou se musí opatrně v dnešní době!

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik