Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takhle to dopadá, když pravicovou myšlenku začne "kreativně" přetvářet levice.

0 0
možnosti

J71a79r60a 67R53a38n14k

21. 6. 2016 23:52

Ceho se obavate? Ze pokud Britanie vystoupi, vrati Vam ty, kteri uz to zkouseli v Kanade? Jinak ma byt asi 100.000 Cechu zamestnanych v GB, nemluve o Polacich, Bulharech a Rumunech, jejichz mnozstvi uz se Britove obavaji nekolik let. Ziji take v jedne zemi Commonwealthu a zdejsi Anglicani jsou celkem nevzruseni.

0 0
možnosti

Každá moc má tendenci k vlastní expansi. To je železný zákon sociologie.

0 0
možnosti

To jádro smrtonosné taktiky EU věrchušky je prostě nějak, byť i zjevně podpásově, dotáhnout současné riskantní volby (jako v Rakousku, teď v Británii, příští rok čeká Le Pen, Zeman...) do zdárného konce pro EU a ty následující volby už v klidu zajistí imigranti.

0 0
možnosti

J72a53r19d52a 39F98i97š49e76r

21. 6. 2016 12:14

"Oni" jsou u vás kdo? Ilumináti, zednáři, nebo Aštarova flotila?

2 0
možnosti

Vládnoucí elita.Dosaďte si název dle vlastního uvážení.

0 0
možnosti
Foto

Fakt bych se divila, kdyby na brexit skutečně došlo....

2 1
možnosti

Historie už ví, jak dělají referenda na téma EU... I kdyby se náhodou nepodařilo lidi náležitě vystrašit a zmanipulovat (a ani korespondenční hlasy by nic nezměnily), řekne se nakonec, že je referendum z nějakého důvodu neplatné nebo nezávazné a musí se opakovat. Samozřejmě poté, co se všem všechno lépe vysvětlí...:-P;-)

0 0
možnosti

EU hraje o čas. V okamžiku, kdy zde bude dostatek "Evropanů" se jmény Mohamed, Achmet, Mansúr, Hussain... budou výsledky voleb dány přáním imáma v mešitě.:-/

7 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik