Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo si myslí, že EU je mírumilovná instituce dobrovolně spolupracujících zemí na světlých zítřcích, je mimo realitu, stejně jako paní Jourová se svými komisaři a minimálně 40 % komisařkami.

1 0
možnosti

Stačilo přečíst o paní Jourové a

KARMA R^

2 0
možnosti

Možná to bude pro vás překvapení, ale pokud se V GB hovoří o problému migrace, myslí se v podstatě vždy problém s migranty s Polska, Rumunska ale i od nás, čechů je tam až 100 000...

3 0
možnosti

No to je všeobecně známé. Čemu se divíte, když jim musi podle nařízení EU poskytovat stejné benefity jako svým občanům. Sedm fakanů žije v Rumusku a tatíkovi na ně platí dětské přídavky.

0 0
možnosti

Zajímavé jak se dopředu jistil sám šéf brexitu Nigel Farage, když řekl, že kdyby referendum mělo dopadnout okolo 52:48 pro příznivce EU, mělo by se konat další referendum...:-)

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/nigel-farage-wants-second-referendum-7985017

3 0
možnosti

A navíc i ta petice pro nové volby za jiných podmínek je dílo brexitáře;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik