Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měl byst teď napsat nějaký článek každý den, abychom si mohli kontrolovat, zda jste ještě na svobodě. A na živu.

Protože tohle Vám oni nezapomenou.

3 0
možnosti

Jakékoliv krkolomné vysvětlování politiků se rozbíjí o skutečnost, že by vraždy a další zločiny nebyly páchány, kdyby do Evropy ty zločince někdo nepozval.

6 0
možnosti
Foto

K38a85r93e72l 60M10á61d26l29e

25. 7. 2016 13:23

Nazval bych to spíš výběr z měsíčního souhrnu. Občas někdo dá do diskuzí odkazy na německé nebo rakouské zpravodajství. I když moje středoškolská němčina už značně vyšuměla, tak s pomocí překladače strejdy Gůgla docela porozumím. K nám se do zpráv dostanou už jen ty špičky ledovců, pod tři těžce zraněné nemá smysl o tom psát, ale v místním zpravodajství jsou denně loupeže, krádeže, rvačky, znásilnění.... Takže skutečný měsíční souhrn by byl podstatně delší.

7 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik