Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

EU se nesmí vydat cestou nové říše, protože každá říše se jednou zhroutí, a to bez výjimky.

Zdroj: http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602829

A děti se nesmí rodit, protože každý člověk jednou umře a to bez výjimky

0 0
možnosti
PS

Vždy se najde diskutujicí co by chtěl diskutovat, ale nemá argumenty. Tak napíše blabol který diskusi nijak neobohacuje. Presto se vždy takový člověk najde, a to bez výjimky.

0 0
možnosti
Foto

vaše prohlášení, že určití lidé potřebují moc a penize a proto volí jen určité kandidáty se dá vztáhnout nejen na Macrona-jen naivka si může myslet něco jiného-na rozdál od Trumpa a jiných se dá na Macrona koukat:-) mladej fešák který se nestydí za starší partnerku to je fakt nový svěží vítr a pro někoho nepříjemná vichříce;-D

0 0
možnosti
MB

Miluji tyhle konspiráční říkanky :D Bohužel jste další obětí doby dezinformaci, Fact-checking Vám asi říká málo. Ano, většina médií v demokratickém světě upřednostňovala Macrona, protože Marine Le Pen je , jak jste podotknul, čísté zlo. Je to jako byste volil Vandase z Dělnické strany, což by mne u Vás až tak moc nepřekvapilo ...Rv

3 5
možnosti
PS

Ale já nejsem oběť desinformační kampaně. Pokusím zjednodušit na úplný základ. Já tvrdím, že Macron bude pokračovat ve stejném směru jako předchozí prezident Hollande. Ten mimochodem znovu nekandidoval protože měl mizivou podporu. Tedy Francie i Evropa budou razit stejné politické názory jako doposud. EU není momentálně v dobré kondici, v každé zemi narůstá podpora euroskeptických stran. Tak jsem vyvodil závěr, že další pokračování v udaném směru je pro EU špatné. Tak a teď mi prosím odhalte ty desinformace o kterých mluvíte.

2 0
možnosti
JS

Obávám se že čas potvrdí vaši předpověď Rv

1 0
možnosti
Foto

Clanek jsem necetl ale rozhodne je lepsi ze vyhral on nez ́ ́ta ́ ́zena. !

2 6
možnosti
Foto

Tvůj názor jsem taky nečetl, přesto na něj musím zareagovat a jasně říct, že s ním nesouhlasím.

4 0
možnosti
RM

EU se již dostala do takové fáze, že reforma není možná.

2 0
možnosti
JK

Souhlas... EU = RVHP II. a stejně blbě dopadne... !

0 0
možnosti
KB

K29a17r40e14l 95B60o11k

9. 5. 2017 23:02

No, já osobně se z vítěství Macrona raduji, ale po přečtení Vašeho blogu, nevím kdo z nás dvou je hlupák.

2 5
možnosti
PS

Pod palbou vašich argumentů musím uznat, že máte ve spoustě věcí pravdu. Zvláště pak body 3 a 4 vašeho příspěvku přinášejí velice závažná obvinění Le Pen. Ve světle těchto obvinění jsem byl nucen přehodnotit svůj názor na pana Macrona. V závěru vašeho příspěvku dáváte odkaz na dokument o jehož existenci jsem neměl nejmenší tušení. Tento dokument vrhá úplně jiné světlo na průběh voleb ve Francii.

PS:takto má vypadat příspěvek. Plný argumentů, popřípadě odkazů na dokumenty které podporují názor autora příspěvku. Děkuji.

7 0
možnosti
LP

Na titulce iDnes je tento článek nazván "Z vítězství Macrona se radovat nemohu." Zde se článek jmenuje "Jen hlupák se raduje z vítězství Macrona." Tohle se adminům povedlo...;-D

1 0
možnosti
JR

J17a81r44a 71R54a81n85k

10. 5. 2017 2:45

Proc adminum? Autor se predstavilRv

1 3
možnosti
VV

Zrejme vite vic nez vsichni svetovi politologove dohromady. Tak vam a vsem chytrakum preji hodne stesti do budoucna.

3 3
možnosti
MR

svetovi politologove vi opravdu lejno, staci cist jejich rozbory s odstupem casu, a uvidite ze kdejakej pepik z hospody to vedel lip. Ale kdyz jim za to plati, tak at pisou

6 0
možnosti
ZB

EU by se měla vrátit k atributům EHS. Pak to může být velmi prospěšný projekt. Společná měna je již několik let jen uměle udržovaná při životě. Odchází silná GB, zůstávají velké ekonomické problémy (Řecko, Irsko, Španělsko, Itálie, nakonec i Francie). Současnou EU NE!

10 0
možnosti
VV

Vy jste tu EHS poznal? Tak nam o ni neco povezte.

0 6
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik