Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Docela by mě zajímalo s jakým jiným médiem onu objektivitu ČT srovnáváte....

2 2
možnosti

To jako myslíte že potřebuji etalon? Myslíte že někde na světě je web který píše vždy objektivně a čtenář si to jen porovná? Opravdu nechápete že člověk si může udělat svůj názor(viz můj příklad Le Pen Vs Macron).

PS: možná jste měl zůstat jen u těch záporných hodnocení, prostě dát mínus a tvářit se jako tajemný intelektuál.

9 1
možnosti

Abych řekl pravdu, nemám rád tenhle typ lidí s názorem: "Já neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde." Jenže u vás jsem nabyl dojmu, že se názorově pořád hledáte, nebo nemáte odvahu přijít problému na kloub. Věřím, že se za čas posunete o kousek dál.

Teda pokud vše nebylo v tomto tónu napsáno úmyslně, je totiž s podivem, že se množí množství příspěvků se smířlivým tónem. Třeba: "Nikdy jsem Miloše moc nepodporoval, ale s tou televizí má pravdu." Kam zmizela zdejší Milošova volební úderka, která rovnou odsoudila ČT za lhaní a predikovala statisíce běženců za našimi hranicemi, velebila Rusko a Čínu jako nejmocnější státy světa a ty co k nám vozí stamiliardy. Skutečnost je právě opačná a ukazuje se, že i ČT podle rozborů vysílá vyváženě a nikoliv tendenčně, na rozdíl od KremkingTV Barandov, kde Soukup dostává jednu pokutu za druhou.

5 11
možnosti

Všechno máte v textu. Dokonce jsem moc dobře věděl, že se bude vše motat kolem Zemana(i to je v textu), a stejně to bylo zbytečné. První příspěvek a je tam Zeman, a to jsem se tak snažil.

PS: Můj názor je jasný, veřejnoprávní média jsou tendenční, je jedno zda to je Trump Vs Hillary, Le Pen Vs Macron nebo Zeman Vs cokoliv/kdokoliv.

10 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS