Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Docela by mě zajímalo s jakým jiným médiem onu objektivitu ČT srovnáváte....

2 2
možnosti
PS

To jako myslíte že potřebuji etalon? Myslíte že někde na světě je web který píše vždy objektivně a čtenář si to jen porovná? Opravdu nechápete že člověk si může udělat svůj názor(viz můj příklad Le Pen Vs Macron).

PS: možná jste měl zůstat jen u těch záporných hodnocení, prostě dát mínus a tvářit se jako tajemný intelektuál.

9 1
možnosti
JK

Abych řekl pravdu, nemám rád tenhle typ lidí s názorem: "Já neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde." Jenže u vás jsem nabyl dojmu, že se názorově pořád hledáte, nebo nemáte odvahu přijít problému na kloub. Věřím, že se za čas posunete o kousek dál.

Teda pokud vše nebylo v tomto tónu napsáno úmyslně, je totiž s podivem, že se množí množství příspěvků se smířlivým tónem. Třeba: "Nikdy jsem Miloše moc nepodporoval, ale s tou televizí má pravdu." Kam zmizela zdejší Milošova volební úderka, která rovnou odsoudila ČT za lhaní a predikovala statisíce běženců za našimi hranicemi, velebila Rusko a Čínu jako nejmocnější státy světa a ty co k nám vozí stamiliardy. Skutečnost je právě opačná a ukazuje se, že i ČT podle rozborů vysílá vyváženě a nikoliv tendenčně, na rozdíl od KremkingTV Barandov, kde Soukup dostává jednu pokutu za druhou.

5 11
možnosti
PS

Všechno máte v textu. Dokonce jsem moc dobře věděl, že se bude vše motat kolem Zemana(i to je v textu), a stejně to bylo zbytečné. První příspěvek a je tam Zeman, a to jsem se tak snažil.

PS: Můj názor je jasný, veřejnoprávní média jsou tendenční, je jedno zda to je Trump Vs Hillary, Le Pen Vs Macron nebo Zeman Vs cokoliv/kdokoliv.

10 2
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik