Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J57i48ř83í 36K56o98l69á33ř

13. 8. 2018 10:23

smutná pravda, a bába Merkel se vesele volí dál, co to musí být za lidi dát ji hlas?

1 0
možnosti
Foto

Tak, somálští piráti si uvžívají německého sociálního systému: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/479953-somalsti-pirati-vysavaji-nemecky-socialni-system-stat-je-neni-schopen-deportovat.html

To naše civilizace skutečně jednou dopadne...

3 0
možnosti
Foto

Perfektně napsané.

Karma R^

4 0
možnosti
SN

:-).....Perfektní ! R^R^R^

1 0
možnosti
SM

Samozrejme, že nám luhaju. Od samého začiatku "spontánnej" migračnej vlny. Lebo ani tá nebola spontánna. Nevznikla prirodzene a ani prirodzene nepokračuje. Ľudské spoločenstvá, ktoré jej vinou vznikajú, tiež nie sú prirodzené. Klasické excelove tabuľky, "nový človek" v "novom svetovom poriadku" podľa neomarxistickych sociálnych inžinierov. Desivá budúcnosť. Orwell bol proti tomuto béčko. Všetci budeme Winston Smith, ale na moslimský spôsob.

11 0
možnosti
Foto

Moc hezky jste to napsal. Ale, vydrží ten článek?

10 1
možnosti
Foto

a proč by nevydržel???

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik