Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Lež = Facebook ,prohrané volby jsou chybou sítě.

Informační média nemohou najít viníka jenž zapříčinil totální úpadek tradičního zpravodajství.Stále nechápu proč jejich důvěryhodnost tak strmě klesá.Média jsou v křeči a zoufale potřebují obětního beránka.

Netrvalo dlouho a odborníci již ukazují prstem na příčinu propadu důvěry k tradičním informačním kanálům.Bílým koněm Amerických voleb jsou sociální sítě.Tento mor dnešní doby jenž dovoluje masám svobodné vyjádření názorů.Facebook spolu s Ruskými hackery stojí za porážkou neporazitelné Hillary,konečně svitla naděje.Vypadá to,že nepřítel byl odhalen,novináři a redaktoři mohou jásat.Opět se ukázalo,že jsou neomylní a chyba je jednoznačně na straně nevzdělaných občanů.Tito lidé těží většinu informací právě z facebooku a zmanipulovaných Ruských webů.

Premisa je taková,že lživé zprávy šířící se pomocí facebooku výrazně poškodily Hillary a jen díky "hoaxum" bude Trump prezident.A to je první věc u které se myslící člověk pozastaví.Opravdu jen jedna strana využila těchto polopravd ke svému zájmu? Opravdu chcete někomu kdo používá svůj mozek nakukat,že jedna strana je krystalicky čistá a publikuje jen a pouze pravdu? Ve světle toho,že se zde bavíme o facebooku,tedy zprávy pocházejí od milionů uživatelů, jsem si absolutně stoprocentně jistý,že se jedná o nesmysl.Nepopírám,že na facebooku koluje spousta lží,ale jedná se o lži které přicházejí z obou táborů.

Tradiční model "Goebbels" fungoval pokud mohl občan čerpat z omezených zdrojů.Jediné co tento model narušuje jsou alternativní zdroje.Facebook model "Goebbels" značně podkopává proto byl obviněn a musí zjednat nápravu.Nebudu dlouho chodit kolem horké kaše,jediným řešením jak kontrolovat tok informací pro stádo je cenzura.Algoritmy pro digitální cenzuru jsou již ze strany facebooku dávno zpracované,prý se jedná o prostředek který pomůže rozvoji facebooku v Číně.No a jen tak mimochodem umí i cenzurovat příspěvky jenž nezapadají do strategie našich elit.Ano ten slavný výdobytek demokracie zvaný svoboda slova bude obyčejnému občanu potichu odebrán.Cenzura facebooku bude chvilku fungovat.Pak majitel účtu zjistí dva tři smazané příspěvky a bude hledat svobodnější sociální síť.Žijeme v plně digitálním propojeném světě,už nikdy nebudete mít kontrolu nad tokem informací.Váš zoufalý zápas je totožný s pokusy zastavit ilegální sdílení hudby.Miliony a miliony dolarů za protipirátské ochrany a stejně se našla další cesta jak hudbu kopírovat.Pak někoho chytrého napadlo nebojovat s davem,ale vyjít mu v ústrety.Prostě prodáme písničku za dolar a uvidíme jak to bude fungovat.A ono to funguje, hudebníci vydělávají ještě více než tomu bylo když fungoval model hudebního nosiče(CD,DVD) a překupníka.V dnešním světě jste něco jako překupníci,a pokud nebudete svou práci dělat dobře,je možné že tento článek řetězu bude v budoucnu vypuštěn.     

Co se týká takzvaných proRuských webů(za mou osobu se jedná o parlamentní listy).Jistěže existují a ano některé články jsou čistou manipulací,některé jsou tendenčně napsané,ale jsou tam i články pravdivé a informačně hodnotné.Já o těchto webech neměl ani ponětí.Vše se změnilo s migrační vlnou.Vždy když jsem sledoval tradiční média a jejich foto/video reportáže kde migrační vlnu tvořili většinou ženy a děti.Pak najednou vidíte na youtube záběry občanů(mobilní telefon je úžasná věc) a ejhle 80% migrantů tvoří muži.Po měsíci ujišťování,že se jedná o inženýry a doktory jsem začal vyhledávat alternativní zpravodajství.Najednou jsem zjistil,že tito lidé nehledají pomoc,oni jen vznášejí nároky.Zjistil jsem,že existují no-go zóny,IS je projekt USA včetně výcviku a výzbroje.Postupem času další stovky lží a přikreslených polopravd.Výborným zdrojem informací jsou i komentáře pod články na idnes.Mnohdy mají čtenáři daleko lepší přehled než autor článku. A zde páni redaktoři máte jádro problému,to vaše manipulace a tendenční články vehnali tradiční čtenáře na tyto webové stránky.Můžete provést analýzy a průzkumy,můžete utratit spousty peněz,můžete obviňovat xenofoby nácky,ale důvod proč vám lidé nevěří jsem tu popsal.

Víte obviňovat občany z hlouposti a plácat se po zádech s tím že z vaší strany je vše v pořádku,od toho tu máme Evropskou Unii a její špičky.Žádná sebereflexe po Brexitu,oni dělají vše správně ale tupí občané EU tomu nerozumí.Jak se vyjádřil k Brexitu předseda Evropské komise Martin Schulz."není filosofií EU aby dav rozhodoval o svém osudu".Volně přeloženo,omezení občané nevědí co dělají,to mi lídři a elity je dovedeme ke světlým zítřkům.A tak se chováte i vy,uzavřeni ve své vlastní bublině,odtržení od reality se s úzkou skupinou názorově spřízněných vzájemně ujišťujete že jen vy máte patent na rozum. 

Neodpustím si poznámku na konec.Totiž ti údajní Ruští hackeři jenž manipulují s volbami v USA.Tak těchto hackerů se velmi obává i Merkelová.Pokud se hovoří o Ruských hackerech tak jsou asi všemocní,nepochybuji o jejich existenci,ale dalo by se s úspěchem pochybovat o jejich nadpřirozených schopnostech.Co na tom,že důkazy se jaksi nedostávají.Na druhé straně máme NSA,která odposlouchává celý svět.Tato agentura má na svědomí dokonce odposlechy Merkelové a dalších špiček EU.Ale zde je ticho po pěšině toho se Merkelová neobává,ale ty Ruští hackeři.....                            

Autor: Petr Skřivan | pondělí 28.11.2016 9:11 | karma článku: 27,23 | přečteno: 599x
  • Další články autora

Petr Skřivan

Greendeal: umělá inteligence

Tato země produkuje 2% skleníkových plynů. Takže kdyby se Británie v tomto okamžiku potopila, nemělo by to na klima žádný vliv. O budoucnosti planety budou rozhodovat chudí lidé v Asii a Latinské Americe.

8.3.2023 v 8:07 | Karma: 20,11 | Přečteno: 515x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Budeme potřebovat dva svetry a petrolejku

Svetr .. mnoho povyku pro nic. Někteří lidé se předhánějí v ochotě a počtu svetrů navlečených na jednu osobu. Jenže tuto zimu se nebude hrát o teplotu v obýváku. Sázky mohou být daleko vyšší

8.9.2022 v 8:03 | Karma: 27,20 | Přečteno: 584x | Diskuse| Politika

Petr Skřivan

Polopravdy a manipulace ohledně zbraní

Potřebujete loajálního odborníka pro štvavou kampaň, potřebujete házet špínu na určitou skupinu lidí. Je zde menší háček, skuteční odborníci stojí na opačné straně barikády. Zapomenete na odborníka a seženete "správného" autora.

31.10.2019 v 9:55 | Karma: 41,79 | Přečteno: 4812x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Bránit sebe nebo rodinu se důrazně nedoporučuje

Aktivisté a politici se nám snaží vnutit představu, že bránit se útočníkům je naprostý nesmysl. Spolupracujte s pachatelem a hlavně se nepokoušejte bránit. Dejte jim auto, majetek, zavřete oči a přeneste se na vysněné místo.

24.1.2019 v 8:39 | Karma: 44,00 | Přečteno: 5628x | Diskuse| Společnost

Petr Skřivan

Státy EU se musí vzdát své suverenity !!

Státy EU musí převést některé své pravomoci do Bruselu. To o čem se pouze spekulovalo je nyní oficiální. Merkelová má jediný recept na záchranu EU, členské státy nemohou rozhodovat o svém osudu. Suverenita států musí být osekána.

5.12.2018 v 9:18 | Karma: 43,13 | Přečteno: 2683x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Emisní povolenky, jak jsou nastaveny, zadupou náš průmysl do země, řekl Bžoch

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  11:11

Přímý přenos Tématu Green Dealu a jeho možné revize, se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Největší hrozbou je ruský imperialismus, řekl Lipavský v Budapešti

26. dubna 2024  11:05

Český ministr Jan Lipavský na setkání se svým maďarským protějškem Péterem Szijjártóem uvedl, že...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024

Místopředseda slovenského parlamentu a šéf vládní Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko...

Kdo je Matěj Ondřej Havel? Skaut a učitel dějepisu může nahradit Langšádlovou

26. dubna 2024  10:37

Za jeho životopis by se nemusel stydět ani Mirek Dušín z legendárních Rychlých šípů. Nástupcem...

  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik