Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ode mě máte Karmu, pane Skřivane! Už jen po přečtení nadpisu Vašeho článku jsem byl přesvědčen, že ji ode mě dostanete. R^

1 0
možnosti
SB

Myslím, že takových lidí se najde hodně, kteří to budou tvrdit.

Všichni, kteří v Evropské komisi pracují, jakož i jejich blízcí, kteří žijí z takto vydělaných peněz. Rovněž novináři, kteří jsou placení za to, aby smysl Evropské komise obhajovali, a samozřejmě i pro ně platí to, že se to vztahuje i na jejich blízké.

Ti však splňují jenom polovinu vašeho dotazu: Budou tvrdit, že Evropská komise má smysl. Druhou polovinu nesplňují: Nejsou to pomatenci.

Jsou to bezohlední kariéristé a prospěcháři. Pomatenci to však nejsou, protože pomatenec tomu musí upřímně věřit.

14 0
možnosti
KC

Tak řekněme, že jsou to morální pomatenci, pro něž je normální přidat se na stranu, odkud zrovna fouká vítr. Kvůli pověstné Ezauově míse čočovice zapřou vlastní matku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik